STØTTEFORENINGEN

Støtteforeningen for Nationalpark Lille Vildmose er en afdeling som oprindelig oprettet da man fokuserede meget på at få oprettet en nationalpark i Lille Vildmose. Dette projekt står p.t. stille men gruppen arbejder stadig for naturen i Lille Vildmose.

Du får gratis medlemskab ved at fremsende dit navn og adresse samt e-mail til vor mailadresse. Dermed støtter du vort arbejde med at varetage naturens interesser.

VILDMOSEFORENINGEN - GULDREGNSVEJ 8 - 9380 VESTBJERG - MAIL: VILDMOSEFORENINGEN@BBNPOST.DK

TELEFON - OLE JENSEN, FORMAND: 2948 4287

TELEFON - MARTIN SLOTH ANDERSEN, NÆSTFORMAND 2928 8118

Sådan bruger du vore dokumenter:

Når du klikker på miniaturerne (øverste højre hjørne) her til ventre, så åbner de sig i fuld

størrelse. Over dokumentet vil du så få muliged for både at gemme og at udskrive.

Dokumenterne vil også i løbet af kort tid blive tilgængelige under de relevante overskrifter.

STØTTEGRUPPEN UDSENDER I LØBET AF ÅRET ET ANTAL NYHEDSBREVE, SOM FORTÆLLER OM DE AKTIVITETER

DER FINDER STED I LILLE VILDMOSE.

DU FINDER NYESTE NYHEDSBREV NEDENFOR, HVOR DER OGSÅ ER ARKIV FOR TIDLIGERE NYHEDSBREVE